Nesine 2.Lig’de Pazar günü ligin 4.haftasında Doğu’nun iki güzide takımı olan Vanspor ile Elazığspor karşı karşıya gelecek. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Vanspor, ligde oynadığı 3 maçta 7 puanla 2 sırada yer alırken Vanspor uzun bir aradan sonra ilk kez taraftarıyla buluşmasının heyecanını yaşayacak.

Vanspor maçında yüreklerin ağza geldiği anlar! Vanspor maçında yüreklerin ağza geldiği anlar!

VANSPOR’DA HASRET BİTİYOR

Yeni sezona yeni yönetimle başlayan Vanspor, kritik Elazığspor virajında. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla yola çıkan yönetim yaptığı birbirinden önemli transferler yaparak kadrosuna önemli isimleri kattı. Vanspor, Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken maça iki önemli oyuncusunda yoksun çıkacak. Elazığspor maçı Vanspor, açısından büyük önem taşırken bu sezon ilk kez taraftarıyla buluşacak.

VANSPOR’DA İKİ EKSİK

Geçtiğimiz hafta oynanan Giresunspor maçında sakatlanan Masis Gülük ve antrenmanda sakatlanan Ayberk Kaygısız, Elazığspor maçında forma giymesi beklenmiyor. Vanspor-Elazığspor maçı Pazar günü saat 15.30’da Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak.

İşte Vanspor-Elazığspor maçında görev alacak hakemler;

Vanspor-Elazığspor maçını İstanbul bölgesi hakemi Can Cengiz yönetecek. Cengiz’in yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Çağrı Ateş ile Erol Ernek yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise İstanbul bölgesi hakemlerinden Melih Aldemir görev yapacak.

Muhabir: NECMETTİN DURSUN-ŞABAN BEYAZSAÇ