TFF 2.Lig’de Vanspor, kritik Giresunspor deplasmanına konuk oldu. Giresunspor-Vanspor maçı 1-1’lik skorla sonuçlanırken maçın uzatma dakikalarında yaşanan olay ise yürekleri ağza getirdi. Giresunspor-Vanspor maçını izlemeye giden taraftarlar büyük bir korku yaşadı. Giresunspor’un gölünü atan Şahin Dik, maçın uzatma dakikalarında yaşanan bir pozisyonda ensesine aldığı darbe nedeniyle sakatlık yaşadı.

ŞAHİN DİK KORKUTTU

Ertem Şener'den canlı yayında Vanspor'a tam destek! Ertem Şener'den canlı yayında Vanspor'a tam destek!

Giresunspor ile Vanspor arasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın, 23. dakikasında Giresunspor adına tek golü kaydeden Şahin Dik, maçın uzatma dakikalarında yaşanan bir pozisyonda ensesine aldığı darbe nedeniyle sakatlık yaşadı.

GİRESUNSPORLU ŞAHİN DİK DİLİ BOĞAZINA KAÇMA TEHLİKESİ YAŞADI

Bu darbeye bağlı olarak maçın ardından yeniden fenalaşan genç oyuncu baygınlık geçirerek yere yığıldı. Oyuncunun çenesinin kitlendiği ve dilinin boğazına kaçma tehlikesi yaşadığı öğrenildi. Giresunspor sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından stadyumda bulunan 112 Acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu, tebdir amaçlı olarak gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN-İHA