Türkiye'nin haftalardır Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetini konuşuyor...

21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma sürerken Adlı tıp raporu da tamamlandı. Adli tıp raporunda Narin Güran'ın ne zaman ve nasıl öldürüldüğü de açıklandı. 

12 KİŞİ TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran, yengesi Hediye Güran'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı. 

Metroda doğan bebeğe ömür boyu ücretsiz abonelik verildi! Metroda doğan bebeğe ömür boyu ücretsiz abonelik verildi!

NARİN KAYBOLDUĞU GÜN ÖLDÜRÜLDÜ

Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan rapor, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına sunuldu. Edinilen bilgilere göre, Narin Güran’ın ölümünün kaybolduğu gün, yani 21 Ağustos'ta gerçekleştiği belirtildi. Raporda, küçük kızın cinsel saldırıya uğrayıp uğramadığına dair tıbbi bir değerlendirme yapılamadığı ifade edildi.

NARİN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Ayrıca, sol bacağının diz altından kopmasına neden olan travmanın ölüm sonrası hayvanlar tarafından meydana getirildiği aktarıldı. Raporda, "Narin Güran’ın ölümünün ağız ve burun kapatılması ile boyuna baskı sonucu oksijensiz kalmaya bağlı olduğu" ifadeleri yer aldı.

DİŞ İZLERİNE İLİŞKİN RAPOR DAHA SONRA AÇIKLANACAK

Narin Güran’ın abisi Enes Güran’ın kolundaki diş izlerine ilişkin Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu’nun değerlendirme raporunun da yakında açıklanacağı bildirildi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI