Hakikatinde son yılların belki de en görkemli sezonlarından birine doğru giriyoruz. Erol Temel başkanlığında yönetim kurulunun üstün çabalarıyla pırıl pırıl yepyeni bir kadro kuruldu. İç transferde tutulan kıymetli isimlerin yanına alınan 13 tane yeni transferle ŞAMPİYONLUĞUN en güçlü adayı konumundayız. İki etaplı kampın ilkini kendi tesislerimizde ikinci etabını ise 12 gün boyunca Kayseri Yüksek İrtifa Kamp merkezinde yaptık. Geçen cumartesi günü kendi tesislerimizde bir nevi sezon açılışı yaptık desek yeridir. 3.Lig ekiplerinden komşu kentimiz AĞRISPOR ile yapılan hazırlık karşılaşmasına ilgi büyüktü. Sıcak havaya rağmen KARAKOBRALAR-GÖLKENTLİLER müthiş görsel ve tribün show yaptılar. Müsabakayı 4-0 gibi net bir skorla kazandık. Bu galibiyet Pazar günü oynayacağımız sezonun ilk maçı olan Belediye Derincespor’a karşı büyük moral olmuştur.

            Tahsin Tam hocamız Ağrıspor maçında 3 kalecisi dahil hemen hemen tüm futbolculara şans verdi ve yakından görme imkanı buldu. Eksiklerimiz var mı tabiki de var ama inanıyorum ki sezon başladıktan sonra eksiklerimiz teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizin üstün çabasıyla minimize olacaktır. Pazar günü SEYİRCİSİZ oynanacak olan Belediye Derincespor maçında Vansporumuza yürekten ve gönülden başarı dileklerimi iletiyorum.

            Son olarak genç ANIL YILDIRIM’a değinmeden geçemeyeceğim. Altyapımızdan yetişmiş bu gencimizi Tahsin hoca Ağrıspor maçında son yarım saatte oyuna aldı. Genç Anıl gerçekten izleyenleri kendine hayran bıraktı diyebiliriz. Kırk yıllık VANSPORLU gibi sakin oyunu top tutuşunu şahsen çok beğendim. Tek yetenekli gencimiz Anıl Yıldırım mı var tabiki de hayır. Abdülkadir AKYÜZ, Mert BELER, Ömer Arda BİLİCİ gibi gençlerimizde teknik heyetin yakın markajında olup oynatılmalı. GENÇLERİMİZ HERŞEYİMİZ. Yeni sezon Vansporumuza hayırlı olsun...