Volkan Demirel'den iddialı derbi açıklaması: Derbide net oynarım… Volkan Demirel'den iddialı derbi açıklaması: Derbide net oynarım…

TFF Nesine 2.Lig’de zorlu bir deplasman periyodundan geçen Vanspor ilk 3 haftanın ardından 7 puan aldı. Bu sezon yaptığı birbirinden önemli transferlerle 2.Lig’in en pahalı kadrosunu kuran Vanspor, Pazar günü Elazığspor ile karşılaşacak. Kritik maç öncesi taraftarlarda maçın canlı yayınlanacağı kanalı merak ederken maçı canlı yayınlayacak kanal belli belli oldu. İşte maçın yayıncı kuruluşu...
Geçtiğimiz hafta oynanan Giresunspor deplasmandan 1 puanla dönen Vanspor Pazar günü taraftarı önünde ligin güçlü ekiplerinde Elazığspor’u konuk edecek. Ligin ilk hafta maçını cezası nedeniyle seyircisiz oynayan Vanspor, bu hafta oynanacak olan Elazığspor maçıyla taraftarına kavuşacak.
TFF, CANLI YAYINLAYACAK MAÇLAR ARASINA ALMADI
TFF geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Nesine 2.Lig ve 3. Lig’de her hafta birçok maçı kendi YouTube kanalında canlı olarak yayınlıyor. Bu kapsamda TFF’nin bu hafta canlı yayınlayacağı maçlar belli olurken Vanspor-Elazığspor maçını canlı olarak yayınlanacak maçlar arasına almadı. 
PEKİ VANSPOR-ELAZIĞSPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Vanspor-Elazığspor maçı, Pazar günü saat 15.30'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak ve Van TV’den canlı olarak yayınlanacak.
VANSPOR’DA İKİ EKSİK
Geçtiğimiz hafta oynanan Giresunspor maçında sakatlanan Masis Gülük ve antrenmanda sakatlanan Ayberk Kaygısız, Elazığspor maçında forma giymesi beklenmiyor. Vanspor-Elazığspor maçı Pazar günü saat 15.30’da Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak.
İşte Vanspor-Elazığspor maçında görev alacak hakemler;
Vanspor-Elazığspor maçını İstanbul bölgesi hakemi Can Cengiz yönetecek. Cengiz’in yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Çağrı Ateş ile Erol Ernek yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise İstanbul bölgesi hakemlerinden Melih Aldemir görev yapacak.

Muhabir: ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN