Türkiye Narin Güran cinayetindeki gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan Narin Güran cinayetindeki soruşturma devam ederken dikkat çeken gelişmeler de yaşanıyor.

YENİ DELİLLER BULUNDU

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni izler bulundu. Narin Güran soruşturması kapsamında itirafçı olan Nevzat Bahtiyar, cezaevinden çıkarılarak yeniden ifadesinin alınmasının ardından ev ve ahırında yapılan aramalarda yeni delillere ulaşıldı.

VAN'DAN GELECEK RAPOR CİNAYETİ AYDINLATABİLİR 

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ahırında 2 izmarit bulan Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, DNA incelemesi için delilleri Van Jandarma Kriminal Laboratuvarı'na gönderdi. İzmaritlerde DNA'lar aranacak. İzmaritlerin kaç günlük olduğu da saptanacak. Jandarma, Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tutarken yeni deliller ışığında cinayete yeni bir boyut kazandırabilir.

BAHTİYAR'IN İFADESİ SONRASI YENİ GÖZALTILAR OLABİLİR

İsrail, Hizbullah'ın üst düzey komutanı öldürdü İsrail, Hizbullah'ın üst düzey komutanı öldürdü

Nevzat Bahtiyar'ın itiraflarının ardından köyde yeni göz altıların olması bekleniyor. Jandarma, Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tutuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ