ŞEHRİVAN HABER - Son yıllarda yaptığı başarılı projeler, kültür ve sanat faaliyetleri ve belgesel çalışmaları ile dikkat çeken Vedat Atlı, dünya evine girdi. 

Van’da yer aldığı projeler ve yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken isimlerden biri olan fotoğrafçısı sanatçı ve belgesel programcısı Vedat Atlı, hayatını edebiyat öğretmeni Kübra İlli ile birleştirdi. Çiftin yoğun katılım ile gerçekleşen kına geceleri ve düğün törenleri renkli görüntülere sahne olurken, davetliler son dönemlerin en keyifli düğünlerinden birine katıldı.

Whatsapp Image 2024 09 24 At 21.02.02

21 Eylül günü gerçekleşen Kına töreninde yöresel kıyafetlerle davetlileri selamlayan çift gece boyunca devam eden eğlencede yer alıp halaylara dahil oldu. İkinci gün gerçekleşen düğünde ise Edremit’te açık havada verilen davette yine unutulmaz bir düğün töreni gerçekleşti. Kapıda davetlileri karşılayan Vedat ve Kübra çifti, yine çok sayıda davetliyi karşıladı. Özel olarak davet edilen sanatçılar eşliğinde halaylar çekilirken çiftin de katıldığı halaylar saatler boyunca devam etti. Birbirinden özel parçalar ile yöresel oyunlar oynayan çift ve davetliler keyifli bir düğün merasimi gerçekleştirdi.

Bu balın kilosu tam 300 bin TL Bu balın kilosu tam 300 bin TL

Düğün töreni sonrası mutluluklarını paylaşan çift, düğün törenlerine katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.


Vedat Atlı, çektiği yaban hayat fotoğrafları ile dikkat çekerken Şehrivan TV'de yayınlanan Kral Yolu belgeselindeki başarılı çalışmaları ile de dikkat çekmişti. Ulusal ve uluslararası bir çok projede yer alan Atlı, aynı zamanda farkındalık yaratan bir çok projede de yer alıyor. Atlı, son olarak da kendi senaryosunu yazıp yönettiği Çi? adlı bir Kürtçe belgesel filmine de imza attı.

Kaynak: ZENÜN YEŞİL