Büyükşehir Belediye Meclisi 45’inci birleşim ile devam etti. Son yapılan meclis toplantısında İpekyolu ilçesine bağlı Cevdetpaşa, Barutçu, Hanikoğlu ve Halilağa mahallerinin yaklaşık 235 hektarlık alana ilişkin 1/5000 ölçekli revizyon Nazım İmar Planının yapılması için İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığına yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

İŞTE MECLİS KARARLARI…

Van’a gönderilecekti, suçüstü yakalandılar Van’a gönderilecekti, suçüstü yakalandılar

Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı Meclis Toplantısı 45’inci birleşimi Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Eşbaşkan Abdullah Zeydan başkanlığında bir araya gelen Meclis’te ilk olarak Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu tarafından hazırlanan rapor görüşüldü. Oybirliği ile kabul edilen raporun ardından Büyükşehir Belediyesi ile İdil Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisi kurulmasına ilişkin talep yazısı okundu. Oy çokluğu ile kabul edilen maddenin ardından ilçelerde yatırım izleme Tarım, Orman ve Kırsal Hizmetler Komisyon Raporu oylamaya sunularak, kabul edildi.

İMAR PLANI ONAYLANDI

Meclis’in bir diğer gündem maddesi ise İpekyolu ilçesinde, Cevdetpaşa, Barutçu, Hanikoğlu ve Halilağa mahallelerini kapsayan yaklaşık 235 hektarlık alana ilişkin 1/5000 ölçekli revizyon Nazım İmar Planının yapılması için İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığına yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.  Belediye Meclisi yarın yapılacak olan 46’ıncı birleşim ile devam edecek.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ