Zeydanoğlu Ambalaj Firmasının açılışında konuşan VATSO derneği başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van’a dair önemli açıklamalarda bulundu. Amerika’da yaşayan Vanlı iş insanlarından Van’a önemli yatırımların yapılacağı belirten Kandaşoğlu, “Ben size yeni ve güzel bir haber vermek istiyorum. Bundan birkaç ay önce ben bir mektup gönderdim. Amerika’da yaşayan çok fazla Vanlı var, bundan 100 yıl önce Van’dan göç ederek girmiş ve günümüzde Van’a gelmek isteyenler var. Ben de kendilerine bir rapor sundum, sunduğum rapora istinaden birkaç kişi Van’a geldi ve bizlerle de görüşmeler sağlandı.

Van'da flaş operasyon: Milyonlarca liralık cep telefonu ele geçirildi! Van'da flaş operasyon: Milyonlarca liralık cep telefonu ele geçirildi!

ÇARPANAK ADASI, AKDAMAR ADASI VE İNKÖY YAKINLARINDA ÖNEMLİ YATIRIMLAR VE TESİSLER YAPILACAK

Bu sayede Van’a çok ciddi yatırımlar gelecek. Yap-işlet- devret modeli ile güzel şeyler olacak, bunlarla beraber uluslararası bir havaalanı Van’a şart olacak, bunları Van’da uygulamak zorundayız. Van’ın Tuşba ilçe sınırları içerisinde yer alan Çarpanak Adasında ve Akdamar Adası civarı İnköy yakınlarında önemli yatırımlar ve tesisler yapılacak. Bahsi geçen ekip oldukça kararlı ve bizler de yardımcı olmaya çalışıyoruz, gereken tüm desteği de sağlıyoruz. Bundan sonra Van’a daha çok iş insanı gelecek, güzel bir geri dönüş olacak, güzel akımlar olacak. “ Dedi.

Muhabir: ZENÜN YEŞİL