Türkiye'de en çok eleman ihtiyacı bu sektörde: Para çok eleman yok! Türkiye'de en çok eleman ihtiyacı bu sektörde: Para çok eleman yok!

İzmir'den Ağrı'ya giden gittiği yolcu otobüsü Ankara’nın Polatlı ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak kaza yaptı. Yolcu otobüsünün üst geçidin ayağına saplanması sonucu meydana gelen kazada 11 kişi hayatını kaybederken 26 kişi de yaralandığı kaza ile ilgili kahreden detaylar da gelmeye başladı. Kazada hayatını kaybedenlerden 5'inin aynı aileden oldukları ve cenazeden döndükleri ortaya çıktı.

FREN İZİ YOK, UYUMA SONUCU ŞÜPHESİ

Yolun Polatlı istikameti ulaşıma kapatılırken kazayla ilgili açıklamalarda bulunan Ankara Valisi Vasip Şahin ise dikkat çeken ifadeler kullandı. Vali Şahin "Fren izi yok, uyuma sonucu olabilir diye yorumda bulundu teknik arkadaşlar. İlerleyen saatlerde tam sebebi ortaya çıkarılacaktır. Otobüs şoförünün de ölen yolcular arasında olduğu bilgisi var" değerlendirmesinde bulundu.

8 KİŞİLİK AİLEDEN 5 KİŞİ ÖLDÜ

Ankara'daki korkunç kazada hayatını kaybeden 11 kişiden 5'inin aynı aileden olduğu ortaya çıktı. 8 kişilik aileden 5 kişi hayatını kaybetti. Aileden 5 kişinin cenazeden döndüğü öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşananların ardından bölgede çalışmalar sürerken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan kazaya ilişkin bir duyuru geldi. Bakan Tunç, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı. Tunç, ayrıca soruşturma için 3 savcının görevlendirildiğini de aktardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ