Tuşba’yı Van’ın parlayan yıldızı haline getireceğini belirten Fırat Kuvetli; “Bir yola çıktık bu yoldan geri dönüş olmaz halkımız ilgisi ve desteği muazzam ve ben bu halkı mahcup etmeyeceğim. Tuşba’yı hak etiği yere taşıyacağız Tuşba potansiyeli olan bir ilçe Urartu dönemine kalan eserler, üniversite, büyük sanayi sitesi, oto sanayi, otogar tüm potansiyeller buraya bulunuyor. Belediye Başkanı seçildiğim takdirde Tuşba’daki sahip olduğumuz tüm bu potansiyelleri harekete geçireceğiz.

VAN’IN PARLAYAN YILDIZINA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Van’da elektrikli araç için iş yerinin girişine şarj ünitesi kurdu Van’da elektrikli araç için iş yerinin girişine şarj ünitesi kurdu

Tuşba Van’ın arasına sıkışmış nefes alamıyor. Bizler yeniden ferah bir Tuşba inşa edeceğiz ve Tuşba’yı Van’ın parlayan yıldızına dönüştüreceğiz. Üniversitede okuyan öğrencilerin hepsi İpekyolu ilçesinde ikamet ediyorlar biz Tuşba’da öğrencilerin ikamet etmesi için önemli bir projeye imza atacağız.

TUŞBA’YA BÜYÜK BİR ÇARŞI KAZANDIRACAĞIZ

Türkiye’de çarşı merkezi olmayan tek ilçe Tuşba ilçesidir seçildiğimiz takdirde Tuşba’ya büyük bir çarşı kazandıracağız.  Tuşba’ya şehir otelleri kuracağız ve bu sayede vatandaşlar işini görmek için İpekyolu ilçesine gitmek zorunda kalmayacak. Projelerimizi Üniversitede görev yapan hocalar ile tüm projelerimizi ortak akıl ile inşa edeceğiz.” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER