TFF 2 Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk için kıran kırana bir yarış sürüyor. Ligin bitimine 2 kalırken şampiyonluk umutlarını son iki haftaya taşıyan Vanspor’a PFDK’dan kötü bir haber daha geldi. Geçtiğimiz haftalarda Altınordu maçındaki olaylar nedeniyle Vanspor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası veren TFF, Vanspor’u Ankaraspor maçında “saha olayları” nedeniyle ve Beyoğlu maçında “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle PFDK’ya sevk etti.

TFF’den yapılan açıklamada, “17.04.2024 tarihinde oynanan Vanspor-Ankaraspor TFF 2. Lig Beyaz Grup maçındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca Vanspor PFDK'ya sevk edildi.

VANSPOR’DA İKİ İSİM PFDK’YA SEVK EDİLDİ

Ayrıca, Vanspor-Ankaraspor maçında Furkan Sakı’nın bu maçta rakip futbolcuya “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 18.04.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilirken Vanspor Kulüp antrenörü Murat Yıldırım’ın da bu maçta “saldırısı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 18.04.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Vanspor’un şampiyonluğu için son 90 dakika! Vanspor’un şampiyonluğu için son 90 dakika!

BEYOĞLU MAÇI PAHALIYA PATLAYACAK

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 21.04.2024 tarihinde oynanan Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri - Vanspor maçında “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca TFF, Vanspor’u PFDK'ya sevk etti.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER