Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun bakanlıktaki görevine başlamasının ardından Van’ın yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Vanlı tıp doktoru Prof. Dr. İhsan Ateş, Sağlık Bakanlığı’ndaki görevinden ayrıldı.

1440X810 Cmsv2 Aace58C7 4087 584C 95De Aa2233F8Dc42 5288470

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KORONAVİRÜS AŞISINI YAPMIŞTI

Tıp alanında son dönemlerde en çok konuşulan doktorlardan birisi olan ve Türkiye'nin pandemi sürecinde yakından tanıdığı Prof. Dr. İhsan Ateş, o süreçteki çalışmaları ve uyguladığı tedavilerle öne çıkmıştı. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da doktorlarından olan Ateş, o dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'a koronavirüs aşısını yapan isim olmuştu.

PROF. DR. İHSAN ATEŞ, GÖREVİNDEN AYRILDI

Van Kültür Yolu Festivali’nde bir rekor kırıldı! Van Kültür Yolu Festivali’nde bir rekor kırıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yapan Vanlı Prof. Dr. İhsan Ateş’in bakanlıktaki görevinden ayrılma haberi Bakanlığın sosyal medya hesabından duyuruldu.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu görevden ayrılan Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. İhsan Ateş'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.” Denildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ-NECMETTİN DURSUN