Van’da çocuklar ve gençlerin gelişimi için spor yatırımları hızla hayata geçmeye devam ediyor. Kentin spor merkezi haline gelmesi için yürütülen projeler kapsamında Van Valiliği tarafından Bahçesaray ilçesinde yapımı tamamlanan halı saha kullanıma sunuldu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Son yıllarda spor yatırımlarının önemli ölçüde arttığı Van, spor merkezi haline geliyor. Spor başkenti olma yolunda önemli adımların atıldığı bu süreçte Van Valiliği tarafından hayata geçirilen halı saha kullanıma sunuldu. Van Valiliğinin spor yatırımları devam ederken Van’ın Bahçesaray ilçesinde çocuklar için hizmete açılan halı sahaya kirlenmesin diye ayakkabılarını çıkararak girmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

HALI SAHA KİRLENMESİN ÇOCUKLAR AYAKKABILARINI ÇIKARDI

Van'da kafes avcılığı yapan 3 kişiye 1 milyon lira ceza kesildi Van'da kafes avcılığı yapan 3 kişiye 1 milyon lira ceza kesildi

Bahçesaray’da yapımı tamamlanan halı saha, çocukların kullanımına açıldı. Kirlenmesin diye ayakkabılarını çıkararak içeri giren çocukların mutluluğu kameralara yansıdı. Sahada koşarak takla atan çocuklar, mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaştı.

“HEDEFİMİZ 100 HALI SAHA DAHA YAPMAK”

Van Valiliği de “Her şey çocuklarımız mutluluğu için” başlığıyla videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Valiliğimiz tarafından okullarımıza yaptırılan 76 halı saha hızla tamamlanıyor. Çocuklarımızın akademik başarılarının yanında fiziksel ve ruhsal gelişimlerine de önem veriyoruz. Okullarımızın spor alt yapısını güçlendiriyoruz. Bu kapsamda Bahçesaray ilçemizde de tamamlanarak açılan halı saha çocuklarımızın mutluluğuna mutluluk kattı. Hedefimiz 100 halı saha daha yapmak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ