Dün gece geç saatlerde başlayan beton dökme işlemi, hava durumu göz önünde bulundurulmadan gerçekleştirildi.
Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan Sanat Sokağı’nda başlatılan kaldırım yenileme çalışmaları, daha ilk günden tartışma yarattı. Gece saatlerinde beton dökülen sokakta sabah yağmurun yağmasıyla zeminde hem görüntü kirliliğine hem de vatandaşların tepkisine neden oldu.
YAĞMUR ALTINDA BETON, AYAK İZLERİ VE İSİMLER!
Sabah saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle betonlar yer yer dağıldı, çirkin bir görüntü ortaya çıktı. Dökülen betonun kuruması beklenmeden vatandaşların geçişine açılması da ayrı bir soruna yol açtı.
Sokağın dört bir yanında ayak izleri ve üzerine yazılan isimler dikkat çekti. Bazı vatandaşlar, “Bu nasıl bir plansızlık? Sanat Sokağı, kentin yüzü niteliğinde ama yapılan iş ciddiyetsiz” diyerek duruma tepki gösterdi.