VAN

Van’da bir ilk gerçekleşiyor: Dünyanın dev markaları Van’da buluşacak!

Birçok dev markanın ve firmanın son dönemlerdeki gözde durağı olan ve tanıtım anlamında cazibe merkezi iller arasında yer almaya başlayan Van’da bir ilk daha gerçekleşiyor. Önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak olan Van Türkiye ve dünyanın dev markalarını bu organizasyonda buluşturacak.

Abone Ol

Son yıllarda birbirinden önemli buluşmalara, organizasyonlara ve fuarlara ev sahipliği yapan Van’da bir önemli organizasyon daha gerçekleşecek ve Türkiye'nin dünyanın dev markalrı Van'da buluşacak.

Yıllardır önemli fuar ve organizasyonların durağı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve yıl içerisinde onlarca ayrı fuarın yapıldığı Van’da ilk kez bir otomobil fuarı gerçekleştirilme ile ilgili hazırlıklar yapılıyor.

Farklı alanlarda gerçekleşen uluslararası ve ulusal fuarlarla önemli bir durak olan kentte bu kez de bir ilk olacak Otomobil Fuarı gerçekleştirmek için kollar sıvandı. 17-20 Ekim tarihlerinde Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ve Van’ın değil aynı zamanda bölgemizin ilk otomotiv fuarı olarak gerçekleşecek organizasyon için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Türkiye’nin dev otomobil markaları ile birlikte, yerel firmaların katılacağı aynı zamanda Türkiye’de otomobil sektörüne öncülük eden bazı iş insanları ve yöneticilerin de konuk olacağı fuar 17-20 Ekim tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar tarihi boyunca Fuar alanına 11.00-20.30 saatleri arasında vatandaşa ücretsiz servis (Beşyol Halk Eğitim Merkezi Önü) desteği sunulacak.