21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cenazesi Diyarbakır’da gözyaşları içinde toprağa verilmesinin ardından Kardeşi Rojin’in ölümü sonra ağabey Servet Kabaiş dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Van’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni Van Gölü sahilinde bulunan Rojin Kabaiş’ten acı haber geldi. Rojin’in cansız bedeni Van Gölü sahilindeki Molla Kasım Köyü’nde bulundu. Rojin Kabaiş’in cansız bedeni otopsi için Van Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken yapılan inceleme sonrası ailesine teslim edildi ve cenazesi memleketi Diyarbakır’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

ROJİN'İN NASIL ÖLDÜĞÜ MERAK KONUSU OLDU

18 günün ardından kayıp Rojin'in cansız bedeni sahilde bulundu. Ancak Rojin'le ilgili şüpheler daha da arttı. Ağabeyi Servet, Rojin'in sudan korktuğunu ve öldürüldüğünü iddia etti. Bu gelişme sonrası 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Rojin'in nasıl öldüğü merak konusu oldu. Rojin bir cinayete mi kurban gitti, yoksa yüzmek için girdiği Van Gölü'nde boğuldu mu? İşte detaylar…

Rojin’in ölümü sonrası baba Nizamettin Kabaiş’ten çarpıcı açıklama! Rojin’in ölümü sonrası baba Nizamettin Kabaiş’ten çarpıcı açıklama!

ROJİN’İN CANSIZ BEDENİ YURDA 20 KİLOMETRELİK UZAKTA SAHİLDE BULUNDU

18 gün sonra ortaya çıkan genç kızın cansız bedeninin yurda 20 kilometrelik bir sahilde bulunması, cinayet ihtimalini akıllara getirirken kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için genç kızın naaşı, adli tıp kurumuna gönderildi. Rojin Kabaiş'in cenazesi, Van Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

AĞABEYİ: KARDEŞİMİ ÖLDÜRDÜLER

Gazeteci Didem Arslan Yılmaz, televizyon programında Rojin'in bedeninin bulunduğu yerin görüntüsünü yayınladı ve konumla yurt arasındaki mesafenin 20 kilometre olduğu kaydedildi. Rojin'in abisi Servet acı haberi canlı yayın sırasında aldığını ve kardeşinin sudan korktuğunu dile getirdi. Acılı abinin "Kardeşimi öldürdüler" sözleri dikkat çekti.

Kaynak: HABER GLOBAL