TOKİ, Van ve 31 ildeki 174 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile açık artırmayla yöntemiyle satışa çıkaracağını duyurdu. TOKİ'nin Van'da satışa sunacağı arsalarda konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi yapımına uygun olarak satılıyor.

Van Gölü kıyıları korunmalı! Van Gölü kıyıları korunmalı!

TOKİ Van, Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 32 ildeki 174 arsayı açık açık artırma ile satışa sunacağını açıkladı.

Muhammen bedeli 6 milyar 653 milyon 300 bin 300 lira olan toplam 6 milyon 957 bin 343 metrekare büyüklüğündeki Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van’da bulunan 174 arsa, açık artırmayla satılacak.

İŞTE AÇIK ARTTIRMA TARİHİ

İstanbul’da da bir rekreasyon alanının kiraya sunulacağı açık artırma, 29 Ağustos’ta 10.30 saatinde yapılacak. Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakyonetim.com.tr" teklif verilebilecek.

YÜZDE 25 PEŞİNAT, 48 AY VADE

Van ve 31 ilde satılacak 174 arsaya alıcılar yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek.

ARSALAR KONUT VE TİCARET YAPIMINA UYGUN

Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar arsa satışına ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Muhabir: VEYSEL İZGİ