VAN

TOKİ’den Van’daki konut soruna çözüm olacak dev proje!

TOKİ, ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda TOKİ, Van’daki konut sorununa çözüm olacak dev bir projeyi daha hayata geçiriyor. İşte konut projesinin detayları…

Abone Ol

Dar gelirli vatandaşlara yönelik TOKİ, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Van’da konutlar fahiş fiyata satılırken TOKİ, ev sahibi olmak isteyenler için Van İpekyolu’nda dev bir konut projesini hayata geçirecek.

Türkiye’de son dönemlerdeki fiyat artışlarından konutları da nasibini alırken Van’da da konut fiyatları Türkiye’nin en mega kentleri ile yarışır hale geldi. Bu kapsamda TOKİ, dar gelirli ailelerin uygun fiyata ev sahibi olmaları için TOKİ, Van'da yeni konut projesini hayata geçirecek.

VAN’DAKİ KONUT SORUNA ÇÖZÜM OLACAK DEV PROJE

Konut sahibi olmak isteyenler için TOKİ büyük bir fırsat sunarken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Van’ın İpekyolu ilçesi Bostaniçi mahallesinde 682 konut ve 12 dükkandan oluşan yeni bir konut projesini hayata geçirecek. Dar gelirli ailelere yönelik yapılacak konut projesinin ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılması planlanıyor.

ARALIKTA İHALE EDİLECEK

TOKİ resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; “Van İli, İpekyolu İlçesi, Bostaniçi Mahallesi 682 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi 682 konutun ihale tarihi 23 Aralık 2024 saat 14:00 olarak açıklandı” denildi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ