Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci haftanın mücadeleleri start alıyor. Vanspor, deplasmanda Nazilli’ye konuk oluyor.

Geçtiğimiz hafta itibariyle start alan TFF 2. Lig maçlarında ikinci hafta müsabakaları start aldı. Bu yıl 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan temsilcimiz Vanspor FK, deplasmanda Nazilli Belediyespor’u konuk oluyor.

VANSPOR 3 PUAN ARIYOR

Bu sezonun en iddialı kadrolarından birini kuran Vanspor FK, deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk oluyor. Lige mağlubiyet ile başlayan rakibine karşı deplasmanda galibiyet arayan Vanspor FK, 2’de 2 yaparak Giresun deplasmanına da moral ile gitmek istiyor. Önce Nazilli, ardından da Giresun deplasmanına gitmeden 6 puan toplamak isteyen ve 4. Hafta evinde oynayacağı Elazığspor maçına 9 puan ve büyük moral ile gitmek isteyen temsilcimiz, 3 puan için mücade ediyor.

MAÇ CANLI OLARAK YAYINLANACAK

Vanspor, Nazilli’den istediğini aldı! Vanspor, Nazilli’den istediğini aldı!

Vanspor FK’nın deplasmanda oynayacağı maç Van TV ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Saat 16.30’da başlayacak olan ve Ahmet Ecevit’in yönettiği maç Şehrivan aracılığı ile naklen aktarılıyor.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR-VANSPOR FK CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İlk hafta kendi evinde Belediye Derincespor ile karşılaşan Vanspor FK, geriye düştüğü maçta 2-1’lik skor ile kazanmıştı. Geçtiğimiz yıldan kalan ceza nedeniyle taraftarsız oynanan maçta Vanspor, 1-0 geriye düştüğü maçı kazanmayı bilmişti.

Muhabir: ZENÜN YEŞİL