Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve döviz kurundaki değişiklikler, benzin ve motorin fiyatlarını ekilemeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarının ani yükselişiyle beraber araç sahiplerini üzecek bir karar geldi. Benzin fiyatlarına büyük zam gelmesi beklenirken zammın miktarını duyan araç sahipleri akaryakıt istasyonlarına koşacak. İşte zammın miktarı ve zam tarihi…

Akaryakıtta indirim ve zam haberleri araç sahipleri tarafından sık sık takip ediliyor. Peki, akaryakıta ne kadar zam gelecek? Benzine ne kadar zamlanacak? Benzinin litresi kaç lira? İşte detaylar...

BENZİNE BÜYÜK ZAM YOLDA

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre; Salı günü pompaya yansıyacak şekilde benzin litre fiyatına 1,20-1,40 TL arası zam yapılması bekleniyor.

3 BÜYÜKŞEHİRDE MOTORİN FİYATLARI

Adli Tıp Raporu’nda Narin Güran’ın kopan bacağıyla ilgili kafa karıştıran detay! Adli Tıp Raporu’nda Narin Güran’ın kopan bacağıyla ilgili kafa karıştıran detay!

Motorin litre fiyatı ise tabelalara İstanbul'da 41.74, Ankara'da 42.30, İzmir'de 42.71, olarak yansıyor. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; Benzinin litresi ise ortalama 41.55 liradan satılıyor. Yapılacak zamla birlikte fiyat 42.75'e çıkmış olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ