TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, Ankaraspor’u konuk etti. Erteleme maçında Ankaraspor’u konuk eden Vanspor, Ankaraspor’u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir adım atarak hem lider Erokspor ile puan farkını 2’ye indirdi.

BERKE DEMİRCAN’DAN VANSPOR’A HAYAT ÖPÜCÜĞÜ!

Beyaz Grup’ta şampiyonluğu yakından ilgilendiren erteleme maçında Vanspor-Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Ankaraspor karşısında Vanspor’a galibiyeti getiren iki gölü de Berke Demircan atarken Berke Demircan attığı iki gol ile Vanspor’un şampiyonluk umudunu son iki haftaya taşıdı. Ligin erteleme maçında Ankaraspor’u konuk eden Vanspor maçın büyük bir bölümünü geriden götürdüğü maçta önce 74. dakikada Berke Demircan’ın golüyle berberliği yakaladı ardından Berke Demircan 90+1’de bir kez daha sahneye çıkarak Vanspor’a galibiyeti getiren gölü attı.

VANSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU BUCA-EROK MAÇINA BAĞLI

Vanspor, şampiyonluk yolunda çok kritik bir eşiği aşarken lider Erokspor ile olan puan farkını 2 indirdi. Ligde final niteliğinde son 3 haftaya girilirken 21 Nisan pazar günü oynanacak olan Bucaspor-Erokspor maçı öncesi Bucaspor ve Vanspor’un maçlarını kazanması halinde Vanspor, liderliğe yükselecek ve kalan 2 maçını kazandığı takdirde şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

GENİŞ ÖZET| Vanspor-Ankara Demirspor maçının geniş özeti GENİŞ ÖZET| Vanspor-Ankara Demirspor maçının geniş özeti

G L Iqxe J X I A A6 OpfBa52C782 A4F8 49Ac A0F9 Ccea3894D910G L X70 V D W0 A Azph W

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ