Son haftalarda kötü gidişatı durmak isteyen Vanspor Pazar günü Beyoglu Yeni Çarşıspor maçı ile karsı karsıya gelecek. Zorlu maçta 3 puanı hanesine yazdırmak için taraftarından tam destek bekliyor. Vanspor FK sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, As Başkan Erol Temel,  Van'da yaşayan herkesin Van Spora sahip çıkmasını dile getirdi.

Adıyaman'da polisler kendi aralarında çatıştı! Çok sayıda yaralı var... Adıyaman'da polisler kendi aralarında çatıştı! Çok sayıda yaralı var...

Vanspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamda, “Van'da yaşayan herkesin Van Spora sahip çıkmasını isteyen Temel, sporseverlerin tribünlerdeki yerini almasını istedi. Van halkına çağrıda bulunan Temel, "Son zamanlarda Van Spora karşı yapılan muamele hepinizin malumudur. 4 haftadır ısrarla ve göz göre göre hakkımız yeniyor, golümüz ve penaltımız verilmiyor. En son kupa maçı öncesi otobüsümüze keyfi olarak durdurulup ceza yazılması, yönetici arkadaşlarımızın TFF'ye isim bildirdiğimiz halde protokole alınmaması da Van Spora karşı sergilenen tutumu gözler önüne koyuyor. Ben bütün Van'da yaşayan kardeşlerimden, abilerimden ve sporseverlerden Vanspor'un daha güzel yerlere gelebilmesi için destek vermelerini oynanacak kritik maçta taraftarlarımız 90 dakika boyunca destek vermelerini, tribünleri doldurmalarını ve stattaki yerlerini almalarını istiyorum.” Denildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ZENÜN YEŞİL