Geçtiğimiz aylarda DSİ’nin yeni yerleşkesine taşınmasından sonra eski DSİ yerleşkesinin akıbeti Vanlılar tarafından merak ediliyordu. Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı İsmail Say, Yeni Yüzyılda Edremit Projeleri lansman toplantısında Van projelerini açıkladı. Proje lansman toplantısında konuşan Edremit Belediye Başkan aday İsmail Say, Vanlılar tarafından merak edilen DSİ eski yerleşkesinin yerine ne yapılacağını açıkladı.

DSİ ESKİ YERLEŞKESİNİN AKIBETİ BELLİ OLDU

Proje lansman toplantısından sonra DS’nin eski yerleşkesi için yeşil alan müjdesi veren İsmail Say, Ankara’da yapılan görüşmeler sonrası DSİ eski yerleşkesinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkaldı. İsmail Say, bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Van Valisi Dr. Ozan Balcı ve AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'a teşekkürlerini iletti.

121212 17Pd Cover

DSİ YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Cevdet Yılmaz: Ana amacımız sosyal refahı artırmak Cevdet Yılmaz: Ana amacımız sosyal refahı artırmak

DSİ 17. Bölge Van Müdürlüğü geçtiğimiz yıl aralık ayı itibarıyla Edremit’teki yeni yerleşkesinde hizmet vermeye başladı. DSİ 17. Bölge Van Müdürlüğü’nün Edremit Yenimahalle’deki yeni yerleşkesi Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’in katılımıyla açılışı yapıldı. Bakan Yardımcısı Gizligider, yaptığı konuşmada DSİ 17. Bölge Van Müdürlüğü'nün yeni yerleşkesi projesi için 900 milyon TL harcama yapıldığını açıkladı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER