İsrail güçleri, halkı zorla aç ve susuz bırakarak büyük bir insanlık felaketine yol açtığı Gazze’ye yönelik saldırılarına devam ediyor. İsrail güçleri hava, kara ve denizden başta Gazze kent merkezi olmak üzere çeşitli noktalara yoğun saldırılar düzenlemeyi sürdürürken, Türkiye savaşın ilk gününden bu yana Filistin ile tek yürek olmayı sürdürüyor.

Savaşın ilk gününden bu yana Filistin’le tek yürek olan Van’da buna yönelik program, etkinlik ve çalışmalar yapılmaya devam ederken bu kapsamda Van’da ‘Direnişin Sembolü Kudüs’ paneli düzenlendi.

VAN’DA ‘DİRENİŞİN SEMBOLÜ KUDÜS’ PANELİ DÜZENLENDİ

Akaryakıta zam gelecek mi? Akaryakıta zam gelecek mi?

Van’da; Özgür-Der Van Şubesi, Peygamber Sevdalıları Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, İnsan ve Medeniyet Hareketi, Gökkuşağı Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği tarafından ‘Direnişin Sembolü Kudüs’ adlı panel düzenlendi.

PANELE KADINLARDAN YOĞUN İLGİ

Panele yoğun katılım olurken İlahiyatçı-Sosyolog Elif Bilen ‘Neden Kudüs’, Yazar-Aktivist Nimet Orbay ‘İslami Direnişin Dünü Bugünü’, Eğitimci Esra Pınaroğlu ‘Boykot ve Sosyal Medya Etkisi’ konularını ele aldı. İpekyolu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen panele sadece kadınlar katılım sağladı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-ZENÜN YEŞİL