Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında. Binlerce paket kaçak sigara ve 1 kilo 795 gram metamfetamin maddesi ele geçirildiğini açıkladı.

BİNLERCE PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Van il genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Yapılan çalışmalar neticesinde 242 bin 800 adet boş makaron, 3 bin 100 paket sigara, 46 adet elektronik sigara ele geçirilmiştir. Ele geçirilen suç unsuru ve toplam 4 olay bünyesinde 2 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır” denildi.

Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı

1 KİLO 795 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

Ayrıca; haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; 1 kilo 795 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Elde edilen uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak 2 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır” denildi.

Editör: Necmettin Dursun