ŞEHRİVAN HABER: ÇETİN DEMİR - Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çiftçiye, üreticiye ve yatırımcıya destekleri sürüyor. Birçok proje ve program yapan Tarım ve Orman Bakanlığı 2023 yılı Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklemesi Programı sonuçlarını da açıkladı. Bu kapsamda projeden faydalanmak üzere Van’dan başvuru yapan 55 yatırımcının projeleri de onaylandı. 

Yüzde 50 hibe desteğinin verildiği proje kapsamında, Van’dan başvuru yapanların tamamının projeleri, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandı. 55 proje sahibine; 6 milyon 513.750 TL hibeye esas mal alım tutarının yarısı kadar olan 3 milyon 256 bin 875 TL hibe ödemesi yapılacağı açıklandı.

 55 YATIRIMCIYA ONAY ÇIKTI! 

İki otomobil çarpıştı, karı koca hayatını kaybetti İki otomobil çarpıştı, karı koca hayatını kaybetti

Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şunlara yer verildi:  “İlimizde başvuruda bulunan 55 yatırımcımızın tamamının projeleri Bakanlığımızca uygun görülerek onaylanmıştır. Bu kapsamda 6.513.750,97 TL Hibeye Esas Mal Alım Tutarının yarısı kadar olan 3.256.875,61 TL Hibe Ödemesi yapılacaktır”

Editör: Necmettin Dursun