31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kalırken, AK Parti’nin Van’daki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Birçok ilçenin belediye başkan adayı seçim ofisi açılışını gerçekleştirirken, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas’ın da seçim ofisi açılışı yoğun katılımla yapıldı. 

“24 TANE PROJEMİZLE VAN’I ŞAHLANDIRACAĞIZ”

Açılışta konuşan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, Van’ı şahlandıracaklarını belirterek, “Allah nasip ederse 31 Mart’ta güzel bir neticeyle Van’ımızı, 13 ilçemizi alacağız. Buna inanıyoruz. 24 tane projemizle Van’ı şahlandıracağız. Bu projeler mega projelerdir. İnşallah Van’ı hak ettiği noktaya getireceğiz. Sahadayız. Milletimizin teveccühü var. 31 Mart coşkuyla neticelenecek” ifadelerini kullandı.

Vanspor Ankara Demirspor maçı seyircisiz mi oynanacak? İşte detaylar… Vanspor Ankara Demirspor maçı seyircisiz mi oynanacak? İşte detaylar…

“31 MART SEÇİMLERİ HER ZAMANKİNDEN ÇOK DAHA FARKLI OLACAK”

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, partilerine yoğun bir teveccühün olduğunu dile getirerek, “Büyükşehir ve 13 ilçe belediye başkan adayımızı belirledik. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok yoğun bir teveccüh var. 31 Mart seçimleri her zamankinden çok daha farklı olacak. Buna inanıyoruz. Güveniyoruz” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER