Tarım ve Hayvancılık Bakanı Yumaklı, bugün seçim ofislerinin açılışı ve bir dizi programa katılırken kentteki tarım ve hayvancılık yatırımları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kentte tarımsal yatırımların devam edeceğini söyleyen Yumaklı, akşam saatlerinde ise kentteki STK’lar ile bir araya geldi.

Bir çok STK temsilcisinin katıldığı toplantıda Van Ticaret ve Sanayi Odası adına da Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva kentteki önemli yatırımlardan birisi olarak bekleyen konuda bakana talep iletti. Uzun yıllardır konuşulan ve hayata geçirilmesi beklenen yatırımı konuya aktaran Takva, Van Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi'nin 2024 yatırım programına alınması ve iz bedel bırakılmasını talep etti.

G Ik Lnt D X Q A A4 Q D

Türkiye'nin Filistin diplomasisi sürüyor Türkiye'nin Filistin diplomasisi sürüyor

Öte yandan aynı toplantıda bakanın konuyla ilgili değerlendirmesini paylaşan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı konuyla ilgili müjdeli haberi aldıklarını ifade ederek; “Şehrimizin en büyük projelerinden biri olan Besi Organize Sanayi Bölgesi’ni Tarım Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’nın müjdesi ile kısa süre içerisinde ‘yatırım programı dahilinde başlatma’ müjdesini paylaşabiliriz.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ