Türkiye Vakıflar Bankası tarafından müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı, memur sınavı ilanı bugün açıklandı. Vakıfbank bünyesinde yeni kadrolara “Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Memur (Şube)-Memur (Müşteri İletişim Merkezi) alımı” başvuru tüm detayları ve süreci bu yazımızda.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak, kamu hizmetinden yasaklı bulunmamak, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak, Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı ünvanı için ikamet şartı aranmamaktadır.

Uzman Yardımcısı ünvanına başvuran adaylar Tablo-2'de yer alan illerde görevlendirilecektir. Memur (Şube)/Memur (Müşteri İletişim Merkezi) ünvanına başvuran adaylar Tablo-3 ve Tablo-4'te yer alan illerde görevlendirilecektir. Aday başvurusu, e-Devlet ikametgâh adresine göre değerlendirileceği için adayların Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4'te yer alan illerde ikamet etmesi gerekmektedir.

Banka personeli alımı başvuru mezuniyetleri

CANLI YAYIN | Somaspor-Amedspor maçı canlı yayını! CANLI YAYIN | Somaspor-Amedspor maçı canlı yayını!

Müfettiş Yardımcılığı, BT Müfettiş Yardımcılığı, Kontrolör Yardımcılığı, BT Kontrolör Yardımcılığı için Tablo-1'de gösterilen lisans bölümlerinin en az birinden mezun olmak ya da 31 Mart 2024 tarihi itibarıyla mezun olacağına dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak gerekiyor.

Uzman Yardımcılığı için Tablo-2'de gösterilen lisans bölümlerinin en az birinden mezun olmak ya da 31 Mart 2024 tarihi itibarıyla mezun olacağına dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak gerekiyor.

Memurluk (Şube)-Memurluk “Müşteri İletişim Merkezi” için Tablo-3 ve Tablo-4'te gösterilen lisans bölümlerinin en az birinden mezun olmak ya da 31 Mart 2024 tarihi itibarıyla mezun olacağına dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak gerekiyor.

Türkiye Vakıflar Bankası memur alımı başvuru süreci

Türkiye Vakıflar Bankası memur alımı için başvuru Tarihleri 17 Ekim 2023 - 1 Kasım 2023 tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir. Adaylar Ankara Üniversitesi aday işlemleri sistemi internet adresi üzerinden giriş yapılacak ve sınav başvuru formu doldurulacaktır.

Vakıfbank personel alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak: Kamu personel alımı