Van’ın kronikleşen sorunları konuşulmaya devam ediyor. Yıllar önce projesi yapılan ama bir türlü tamamlanmayan birçok çalışma yerinde sayarken, İş insanı Şemsettin Bozkurt da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda kentin sorunlarına bir kez daha gündeme taşıdı.

BOZKURT, VAN’IN SORUNLARINI BİR KEZ DAHA GÜNDEME ALDI!

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren sanığa verilen ceza belli oldu! İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren sanığa verilen ceza belli oldu!

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan İş insanı Şemsettin Bozkurt, “Van’ın bir kent meydanı yok, Van’ın bir kapalı otoparkı yok, Van’ın bütün cadde ve sokaklar kayyum belediyesi tarafından işgal edilmiş, Van’ın hafif raylı sistem yok, Van’ın otogarı yok, Van’ın trafiğe kapalı caddesi yok, Van’ın şehir hastanesi yok. Van’ın deprem toplanma alanları yok, Van’ın adil ve bütüncül bir imar planı yok, Van’ın doğru düzgün bir kültür sanat merkezi yok, Van’ın çevre yolu yok, Van’ın sahil yolu yok, Van’ın kesintisiz demir yolu yok. Van OSB’nin demir yolu yok, Van’ın lojistik merkezi yok, Van’ın serbest bölgesi yok, Van’ın sınır ticareti yok, Van’ın neyi var ki bir şehir stadyumu da olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ÇETİN DEMİR