Van'ın İpekyolu ilçesinde 90 bin metrekarelik geniş bir yeşil alanda konumlandırılan Hüsrev Paşa Parkı vatandaşların hizmetine açılırken Vanlılar için de yeni bir sosyal alan olacak.

EŞSİZ VAN KAHVALTISI DA YER ALIYOR

İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonunda ilçeye nefes aldıracak parktaki birçok aktiviteden her yaştan vatandaşlar aynı zamanda faydalanabilecek. Ayrıca park içerisinde vatandaşların yeme içme ihtiyaçlarını karşılamak için 300 metrekare kapalı bir kafe ve restoran da bulunuyor. Bu restoranda yöresel yemeklerin yanı sıra eşsiz Van Kahvaltısı da yer alıyor.

BİRÇOK SOSYAL DONATI YER ALDI

Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti 1500 lira olacak! Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti 1500 lira olacak!

Hüsrev Paşa Parkı’nda bulunan spor alanlarından her yaştan vatandaş ücretsiz olarak faydalanabilecek. Park alanındaki futbol, basketbol, tenis kortu, paintball ve mini golf gibi çeşitli spor sahaları ve açık hava spor ekipmanları ile vatandaşlar sağlıklı yaşamın eğlenerek keyfini çıkaracak. Van Kalesi’nin tarihi atmosferine karşı konumlanan Hüsrev Paşa Parkı, İpekyolu ilçesindeki vatandaşlara katkı sağlayacak ve bölgeye yeni bir sosyal alan kazandıracak.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ