Fuar anlamında Türkiye’nin en iyi 5’inci kenti olan Van birbirinden önemli fuarlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son dönemlerde peş peşe geniş çaplı fuarların düzenlendiği Van’da önemli bir fuar daha sona erdi. Küçükbaş hayvan varlığı bakımından ülkede 1’inci sırada yer alan Van’da bu yıl 14’üncüsü düzenlenen “Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı” sona erdi. 25-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Tarım Fuarı’nı 4 günde 26 bin 350 kişi ziyaret etti.

10 yıl hapis cezası alan Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi? 10 yıl hapis cezası alan Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi?

VAN TARIM FUARINA ÇİFTÇİLERDEN YOĞUN İLGİ

Sona eren Tarım Fuarı ile ilgili Şehrivan’a bilgi veren İpekyolu Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun şunları söyledi: “Bu 14’üncü kez düzenlenen Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın sonuna geldik. Renkli yarışmalarla başlayan fuarımız sona erdi. 4 gün boyunca sektör temsilcileri, tarımla ilgili tüm paydaşlar fuarımızı ziyaret etti.

85 firma stant kurmuştu. Fuarımıza yurt içinden ve yurt dışından, bölge illerden çok ciddi bir çiftçi katılımı oldu. fuarımızı 4 günde 26 bin 350 kişi ziyaret etti. Bu yıl traktör firmalarının çok ciddi satışları oldu. hemen hemen sergilenen tüm ürünler satıldı. Tarım aletleri de aynı keza öyle. Fuarımız çok verimli geçti. Fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-HAKAN İZGİ