Sezona iyi başlayan, ligin ilk yarısını ilk 5 içerisinde kapatan ardından da düşüşe geçen Vanspor'da kötü gidişatın ardından yönetimden flaş istifa kararı geldi.

Dün yaptıkları açıklama ile görevi bırakan ve bir takım gerekçeler öne süren eski yönetimin ardından Van Büyükşehir Belediyesi flaş bir atama ile takımın geçici yönetimini belirledi.

Halen play-off hattında mücadele etme şansı olan kalan maçlarda iyi skorlar alması halinde 2. lig umudunu taşıyan takıma yeni yönetim seçilene kadar geçici bir yönetim atayan Büyükşehir Belediye yönetimi, takımı yakından tanıyan isimleri yönetime getirdi.

Yönetimi seçime kadar devralan isimler arasında bir dönemler Vanspor başkanlığı tecrübesi bulunan isimlerden Abdullah Çalım ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Çoban getirildi.

Tecrübeli isimlerle seçime kadar takımı yönetecek olan isimlerle birlikte Vanspor'un önümüzdeki haftalarda olağanüstü kongre ile de yeni yönetimini seçmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim