ŞEHRİVAN GÜNCEL: ÇETİN DEMİR - Bölgenin en büyük ekmek fabrikası Van'da açılacak. Hacıoğlu Unlu Mamülleri tarafından Van Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) açılacak olan fabrikada günlük 200-250 bin arası ekmek çıkaracak.

 

Yapımı devam eden fırınla ilgili açıklamalarda bulunan Hacıoğlu Unlu Mamülleri yetkilisi Erol Yakın şunları söyledi: “Bölgenin en büyük en fabrikasını kurmaya hazırlanıyoruz. Kısa bir süre sonra faaliyete geçireceğiz. Şu anda 200 tane elemanımız var. Halk ekmek türü üretim yapacağız. Daha kaliteli daha hijyenik, ekonomik bir hizmetle halkımızın karsısına çıkacağız.”

 

 

Yakın konuşmasının devamında, “Üretim kapasitemiz günlük 250 bin ekmek olacak. Ekmeklerin satış noktaları daha kesinleşmedi fırınlar aracılığı ile ve ya büfelere bırakılabilir. Burada yapacağımız ekmek üretiminin halka fiyat bazında olumlu yansımaları olacak. Özellikle kalite noktasına el değmeden bölgenin en iyi fabrikasını kuracağız. Ekmek fabrikasının yan tarafında un fabrikamız var. Bu sayede üretimimiz anında ve taze olacak. Öncelikli hedefimiz 200 olan çalışan sayımızı 300’e çıkarmak.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim