AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanı Taha Çoban, yayınladığı ilginç bir açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Uzun süredir gençlik kollarında görev alan Çoban, partisi ile ilgili ciddi eleştirilere yer verdiği açıklamasında, rant ve menfaat vurgusu yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da uyarıda bulundu.

Çoban yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İlimiz ve Bölgemiz Başta Olmak Üzere Tüm Teşkilatlarımıza Sızarak statülerini rant ve menfaat Maksatlı kullananları (Hakkımız ve Haddimiz Olmaksızın) Artık Hazmedemiyoruz. Art Niyetli ve Şerlilere de teslim etmemek için görev yerlerimizi de terk etmiyoruz. Dünya Coğrafyamızdaki İslam Alemi Onca Sıkıntı, Çile ve Zulüm Altındayken; Tüm Mazlumların ve Mağdurların Umudu olan bir Camiadaki (Ak Parti Teşkilatları İçersindeki) Var Olan İhanete, Haksızlıklara ve Usulsüzlüklere Artık Tahammül Edemiyor Olduğumuzu Açık Yüreklilikle ifade Etmek istiyorum. Teşkilatlarımız içerisinde Rant ve Menfaatlerini Adeta ilahlaştıran ve Kendilerini statükoya Kul Edinmiş Olanlara Lütfen Dur Deyini"

Çoban açıklamasında ayrıca: "Aksi Takdirde Vatan Toprağımız Başta Olmak üzere tüm İslam Aleminin Selamete erişmesindeki bu kutsal mücadelede zerre miskal bir Hakkımız var ise; Sırf Statüsünü Korumak için "Görmeyen, Duymayan ve Konuşmayan" Makam Sahiplerine de Hakkımızı Helal Etmiyoruz… Sonucu ve Bedeli Ne Olursa Olsun…  Biz Gerek İnancımızın Gerekse Vicdani Sorumluluğumuzun Gereğini Yapma Adına Bu Uyarıyı İfade Etmekle Mükellefiz… Yaklaşmakta Olan Yaklaşıyor ve Beklenmekte Olan Bekleniyorken; Ne Beklemeyi Yaşayabiliriz, Nede Yaşamayı Bekleyebiliriz." dedi.

Editör: TE Bilisim