“7 CADDE PRESTİJ CADDE PROJELERİ KAPSAMINDA YENİLENECEK”

Yenilenen yüzüyle vatandaşların büyük beğenisini kazanan Hastane yolu ve okullar bölgesi projelerinin ardından şimdide ilçedeki 7 cadde ve sokağın estetik görünüm kazanması için geçtiğimiz ay çalışmalarına başlamıştı. İlçeye modern görünümü kazandırmaya kararlı olduklarını söyleyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 25 yıllık işi 4 yıla sığdırarak Gürpınar’a sayısız eser kazandırdıklarını söyledi.

BAŞKAN TANIŞ: İLÇENİN İHYA VE İNŞASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Meclis Üyeleriyle birlikte çalışmaların devam ettiği sokakları inceleyen Başkan Tanış, “Göreve geldiğimiz andan bu yana gece gündüz demeden ilçemizin ihya ve inşası için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an da yüzde 50 oranında tamamladığımız prestij caddelerimizi inceleme imkânımız oldu. İnşallah 1 ay gibi kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bununla beraber ilçemizin birçok noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Başkan Tanış'tan Gürpınar’da tarihin en kalabalık mitingi! Başkan Tanış'tan Gürpınar’da tarihin en kalabalık mitingi!

ÇALIŞMALARIMIZ ESNAFA BÜYÜK KATKI SUNACAK

Gürpınar’ımıza yeni bir soluk kazandıracak konutlarımız yükselirken 20’den fazla mahallemizde ise parke taşı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Caddelerimizin yenilenmesi ve konutlarımızın inşasıyla birlikte esnafımızın işleri de bu çalışmadan olumlu yönde etkilenecektir. İnşallah bundan sonraki süreçte de değerli vatandaşlarımızla birlikte daha güzel işler yapmaya ve kentimizi daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz. Bu işler ekip işi. Bu anlamda tüm çalışma arkadaşlarıma ve meclis üyelerime teşekkür ederim’’ dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BARIŞ DÖNMEZ