Yaptığı çalışmalar ile geçtiğimiz döneme damga vuran ve Van’da adından en çok söz ettiren belediye başkanlarından biri olan Gürpınar Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Hayrullah Tanış seçime yoğun bir tempo ile hazırlanıyor. İlçeye kazandırdığı kalıcı hizmetlerle takdir alan Tanış, Gürpınarlılar’ın ilgisini görmeye devam ederken yeni dönemdeki seçim çalışmalarının yürüyeceği seçim ofisi miting havasında açıldı. Gürpınar halkının büyük ilgi gösterdiği açılış törenine AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, Teşkilat üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

O yollar trafiğe kapatılacak! O yollar trafiğe kapatılacak!

GÜRPINAR, TANIŞ’A GÜVENİYOR

Açılış programda konuşan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, Gürpınar'ın hizmet etmek ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için burada olduklarını belirterek şunları kaydetti: “Gürpınarlı kardeşlerim, bizler için önemli olan tek şey memleket meselesidir. Gürpınar'ın kalkınması, refahının artması ve halkımızın yaşam kalitesinin yükselmesi için birlikte mücadele etmeliyiz. Bu yolda, sizlerin güvenini ve desteğini arkamıza alarak, birlikte başaracağımıza inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.

TANIŞ, YAPTIĞI ESERLERDEN TEK TEK SÖZ ETTİ

Gürpınar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış ise hizmet anlayışlarını ve geçmiş dönemdeki icraatlarını özetlerken, göreve geldikleri günden bu yana verdikleri sözleri tuttuklarını ve beklentilere cevap vermenin memnuniyetini yaşadıklarını belirtti. Başkan Tanış konuşmasında “Her sohbetimizde Gürpınar Belediyesi ile AK Parti Hükümetini birleştirelim. Gelin yerelle geneli birleştirelim. İki güçten hizmet doğacak demiştik. Allah’a bin şükür ki sizlere verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Başkaları gibi söz verip ortadan kaybolmadık. 79 Mahallemiz 112 mezramızda eserlerimizle konuşuyoruz.”

TANIŞ: BİZ HİZMET ADAMIYIZ

“Gürpınarımız için konutlar demiştik. Bugün 126 konut ve 15 iş yerini bitirdik. Hayal dedikleri doğalgazı ilçemize kazandırdık. Gittiğimiz her evde insanımızın duasını ve teşekkürünü alıyoruz. Aynı zamanda Hoşab projesi 1. etabını bitirerek 27 iş yeri ve 18 lojman hizmetinize sunduk. 9 yeni Prestij caddemiz ile Gürpınarımızın çevresini güzelleştirdik. 2 Milyon metre kare parke taşını döşeyerek vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtardık.” dedi.
“Slogan Belediyeciliği değil Hizmet Belediyeciliği yaptık.” diyen Başkan Tanış, “Biz hizmet adamıyız, bizim sevdamız da kavgamız da mücadelemiz de derdimiz de memleket meselesi, memleketin daha iyi bir noktaya gelmesidir. Milletimizin yüzünü yere eğdirmedik.

“VİZYONER PROJELERE DEVAM”

Milletimizi mahcup edecek hiçbir hizmete hiçbir icraata imza atmadık. Tek bir derdimiz oldu ilçemizi güzelleştirmek. Milletimizi güçlü kılmak, mahallelerimizi yaşanabilir hale getirmek. Çalışmaktan yorulmayan bir ekibiz. Millete hizmet ettikçe şehrimize değer kazandıracak eserler yaptıkça mahallelerimize vizyoner projeler kazandırdıkça şevkle çalışan bir ekip olarak bir kez daha desteğinize talibiz.” dedi. AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı M. Garbi Erdoğan ise açılış konuşmasını yaparak 31 Mart yerel seçimlerinde güçlü bir destek beklediklerini belirtti. Kurdele törenin ardından AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ile Gürpınar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayrullah Tanış ilçe merkezinde yer alan bütün esnafları ziyaret etti.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ