CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuşacak? İşte masadaki 8 başlık CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuşacak? İşte masadaki 8 başlık

Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Bitlis Belediyesi, Van Gölü'ne kıyısı bulunan ilçe belediyeleriyle Vangölü Aktivistleri Derneği'nin katkılarıyla organize edilen festival, birçok ilden yüzlerce kişinin katılımıyla devam ediyor. Van’dan Bitlis’in Tatvan ilçesine ulaşan 250 bisikletçinin arasında bulunan 3 engelli sporcu büyük ilgi görüyor.

Eşpedal Derneği üyesi Müslüm Olcay, severek etkinliğe katıldığını belirterek, “Gaziantep, Bursa ve İstanbul’dan katıldık. Bu tür organizasyonlar bizim hoşumuza gidiyor” dedi. İstanbul’dan gelen görme engelli bisikletçi Özlem Arten de, etkinliğe katılmaktan gurur duyduğunu ve oldukça güzel geçtiğini kaydetti. Vangölü Aktivistleri Spor Kulübü Başkanı Cemal Yıldırım ise etkinliğe 250 sporcunun katıldığını belirterek, “Çiftli bisikletçiler bizlere inanılmaz bir keyif kattılar” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI