İnci Taneleri dizisini en çok izleyen iller belli oldu! En çok izleyen iller arasında Van var mı? İnci Taneleri dizisini en çok izleyen iller belli oldu! En çok izleyen iller arasında Van var mı?

Arka Sokaklar 18. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen fenomen dizisi, kadrosuna dahil olan yeni oyuncularla yeni sezonda da nefes kesecek. Arka Sokaklar 18 sezon fragmanında Rıza babanın veda sahnesi merak uyandırdı. Arka Sokaklar kendi gününde, kendi saatinde bu hafta Kanal D ekranlarında olacak. Peki, Arka Sokaklar ne zaman hangi gün? İşte, ayrıntılar.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. 1 Eylül Cuma akşamı yeni sezon ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizi bu kez çok farklı bir hikâye ile açılış yapacak. Arka Sokaklar 18. sezon yapımcılığını ise D Media üstleniyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON OYUNCULARI
Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda; Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun yanı sıra Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Sinem Reyhan Kıroğlu, Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alıyor.