Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Sektör kaynaklarından edinilen son bilgiye göre; motorin fiyatlarına 1 Mart'tan itibaren geçerli olmak üzere indirim bekleniyor.

MOTORİNE İKİ KEZ İNDİRİM GELMİŞTİ

Brent petrol ile döviz kurundaki değişikliklerle beraber akaryakıt fiyatları inişli çıkışlı bir grafik çizerken akaryakıt fiyatları için sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta motorine 2 kez, benzine ise 1 kez indirim sonrası motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim gelmesi beklenirken benzinde ise indirim beklenmiyor.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Sabah namazına giden imama silahlı saldırı! Sabah namazına giden imama silahlı saldırı!

1 Mart'tan itibaren motorin grubunda tabela değişirken akaryakıt fiyatları için bir iyi haberi daha duyurdu. Brent petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 35 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

İŞTE GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI

Şu an ortalama motorin fiyatları İstanbul’da 41,99 liradan, Ankara’da 42,75 TL’den ve İzmir’de 42,98 TL, Van’da motorin 43,73 kuruştan satılırken Benzin 42,13 TL’den satılıyor.

Editör: Necmettin Dursun