Etkinlik, Hüsrev Paşa Parkı Spor Tesisleri'nin geniş ve modern voleybol sahasında gerçekleştirildi. Van Öğretmenler Bisiklet Topluluğu’nun üyeleri, voleybol karşılaşmasında kıyasıya bir rekabet içinde mücadele ettiler. Maç, hem katılımcılar hem de izleyiciler için heyecan verici ve eğlenceli anlara sahne oldu.

Organizasyonun ardından, sporun birleştirici ve motive edici gücünün vurgulandığı kısa bir değerlendirme yapıldı. Katılımcılar, sporun sadece fiziksel sağlık değil, aynı zamanda sosyal bağları güçlendirme açısından da önemli olduğunu belirttiler. Ayrıca, etkinlik süresince gösterilen dostane rekabet ve spor ruhu, topluluğun dayanışmasını pekiştirdi.

İstanbul’un bu semti adını Van’dan alıyor! İşte o semtin ilginç hikâyesi İstanbul’un bu semti adını Van’dan alıyor! İşte o semtin ilginç hikâyesi

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, bu tür etkinliklerin devamıyla sporun geleceğe ve daha geniş kitlelere ulaşmasını planlanıyor. Sporun yaygınlaştırılması ve toplumda daha fazla bireyin sporla tanıştırılması hedefi doğrultusunda benzer etkinliklerin arttırılmasını amaçlanıyor.

Kaynak: Basın Bülteni