Van Valiliği destekleriyle Van Müzesi’nde açılan sergi kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Yoğun ilginin gösterildiği sergi Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunması ile başladı. Sergiye AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Van İpekyolu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Adnan Özel ve birçok vatandaş katıldı. Açılış konuşması yapan Güray, Aile destek Merkezlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz bunun için daha fazla çalışacağız dedi.

Dengbêj Kazo, farklı bir konsept ile Van'da konser verecek! Dengbêj Kazo, farklı bir konsept ile Van'da konser verecek!

GÜRAY, “AİLE DESTEK MERKEZLERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

İlimizde bulunan bütün aile destek merkezlerinde daha başarılı projelere imza atacaklarını belirten AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “İlimizde 100 tane aile destek merkezi var. Biz aile destek merkezlerini son derece önemsiyoruz. Bu güzel projelerle birlikte ne kadar verimli çalışmalar gerçekleştirdiğini zamanın ne kadar verimli kullandığını görüyoruz. Aile destek Merkezlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

Bundan sonraki süreçte de Aile Destek Merkezlerinde eğitmen olarak çalışan hocalarımızı burada eğitim gören bütün vatandaşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Bu hususta eğitime büyük önem veren sayın valimizi gönülden destekliyorum. İlimizde bulunan bütün Aile Destek Merkezlerinde daha başarılı projelere imza atacağız. Bugün ki sergimizde hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

ÖZEL: KURSİYERLERİMİZ ÇOK EMEK VEREREK HAZIRLANMIŞLAR

Çok güzel emekler verilerek hazırlandığını aktaran Van İpekyolu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Adnan Özel ise, “Aile Destek Merkezi (ADEM) merkezlerimizde gerçekleştirilen sergi memnuniyet verici. Emek veren kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ederim. Çok emek vererek hazırlamışlar ve güzel eserler üretmişler.” İfadelerini kullandı.

Muhabir: ŞABAN BEYAZSAÇ