BÖLGE

Van'da kaybolan Rojin bulundu mu? Bakan Yerlikaya açıkladı!

Tüm Türkiye'nin gözü kulağı Rojin Kabaiş'ten gelecek umutlu haberi bekliyordu. Van’da 27 Eylül’de kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inen Rojin Kabaiş ile ilgi sonunda beklenen haber geldi. Peki, Rojin Kabaiş bulundu mu? Rojin sağ mı, ölü mü? İşte Rojin ile ilgili son gelişmeler…

Abone Ol

27 Eylül günü Van'da kaldığı yurttan ayrılan ve bir daha haber alınamayan Rojin Kabaiş ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Rojin’i arama çalışmalarında 18’inci gününde Bakan Ali Yerlikaya Rojin ile ilgili önemli gelişmeyi duyurdu.

27 Eylül günü Van'da kaldığı yurttan ayrılan ve bir daha haber alınamayan Rojin Kabaiş il eilgili son dakika gelişmeleri takip ediliyor.

BAKAN YERLİKAYA ACI HABERİ DUYURDU

Tüm Türkiye Van’da kaybolan Rojin ile ilgili müjdeli haber beklerken Bakan Ali Yerlikaya Rojin Kabaiş’in cansız bedeninin Van Gölü sahilindeki Mollakasım köyü sahilinde bulunduğunu açıkladı.

Kötü haberi sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; "27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.