Van'da kaybolan Rojin bulundu mu? Bakan Yerlikaya açıkladı! Van'da kaybolan Rojin bulundu mu? Bakan Yerlikaya açıkladı!

Van YYÜ Çocuk Gelişimi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı ve bir daha dönmedi. 18 gün boyunca aranan Rojin Kabaiş'in cansız bedeni dün Van Gölü sahilinde bulundu. Rojin’in cansız bedeni otopsi için adli tıp kuruma kaldırıldıktan sonra ailesine teslim edildi. Rojin Kabaiş, bu sabah saatlerinde ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

Van'da, 27 Eylül'de kaybolan ve Van Gölü kıyısında cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cenazesi, Diyarbakır'da toprağa verildi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA UĞURLANDI

Van Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemlerinin ardından baba Nizamettin Kabaiş ve akrabaları tarafından alınan Rojin Kabaiş'in cenazesi, kara yoluyla Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığına getirildi.

TABUTU KADINLAR OMUZLADI

Burada Yeniköy Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından tabutu kadınlar omuzladı. Kabaiş'in cenazesi Yeniköy Mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazeye, Kabaiş'in yakınlarının yanı sıra Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Serra Bucak Küçük ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ