Meteoroloji Van’ın 5 günlük hava durumunu açıkladı. Yaz aylarının sonuna yaklaşığımız şu günlerde Van’da hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyrederken Meteoroloji Van’da sağanak yağış için tarih verip uyarı yaptı. Peki, Van hafta sonu yağışlı mı, hafta sonu Van’da bu gün yağmur var mı? İşte meteorolojinin son hava tahminleri…

Ekim ayı ortalarında Van’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Kenttin belirli bölgelerinde arkalıklarla etkili olan sağanak yağış zaman zaman kent merkezinde de etkili olmaya devam ediyor.

METEOROLOJİ VAN’DA YAĞIŞ İÇİN TARİH VERDİ

Meteorolojiden edinilen son hava tahminlerine göre; Van’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Van hafta sonu parçalı ve az bulutlu geçirecek. Meteoroloji yeni hafta ile beraber sağanak yağışın etkisi altına girecek ve hafta boyunca sağanak yağış etkili olacak.

DOĞU ANADOLU

Vanlı kızlar milli takım için yarıştı Vanlı kızlar milli takım için yarıştı

Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın; bölgenin güneydoğusunda öğle saatlerinde güneybatıdan kuvvetli esmesi bekleniyor.

ERZURUM 20°C

Parçalı ve çok bulutlu

KARS 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA 29°C

Parçalı ve az bulutlu

VAN 22°C

Parçalı ve az bulutlu

Kaynak: HABER MERKEZİ