Van'da, engellilerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyal yaşama daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla 100 dönümlük alana bölgenin en büyük sosyal hizmet kampüslerinden biri kuruluyor. Toplam 14 yapı bloğundan oluşan kampüs, engelli vatandaşlar başta olmak üzere dezavantajlı gruplar ve ailelerinin hayatını kolaylaştıracak önemli donatılar içeriyor. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Van Valisi Ozan Balcı yüklenici firmadan bilgi aldı.

Telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! Van’daki uzmanlardan hayati uyarı… Telefon kullanan herkesi ilgilendiriyor! Van’daki uzmanlardan hayati uyarı…

Van Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Valimiz Sn. Ozan Balcı, Van Milletvekili Sn. Burhan Kayatürk ile yapımı devam eden bölgenin ilk Sosyal Hizmet Kampüsünde incelemelerde bulundu. Hızla yükselen toplam 14 yapı bloğundan oluşan kampüs, Aktif Yaşam Merkezi, Bakım ve Rehabilitasyon İdari binası konaklama binaları, Çocuk Evleri, engelli bireylerin kullanabileceği Spor Kompleksleri, Yüzme Havuzu gibi donatılardan oluşuyor. Sosyal Hizmet Kampüsü Engelli vatandaşlar başta olmak üzere dezavantajlı gruplar ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştıracak.” Denildi.

Muhabir: ŞABAN BEYAZSAÇ-VEYSEL İZGİ