Türkiye'yi yasa boğan Narin cinayetinde gün geçtikçe yeni detaylarda çıkmaya başlıyor. 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ile ilgili başlatılan soruşturmada amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklanırken soruşturma kapsamında anne ve baba ile aile fertlerinin aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. İşte gözaltında olanların listesi...

İFADESİNDE İTİRAF ETTİ

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cansız bedeni bulunmuştu. Olayla ilgili amca Salim Güran ile itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar dün ortaya çıkan ifadesinde Salim Güran'ın Narin'i öldürüp cansız bedeninin gömmesi için kendisine verdiğini yoksa kendisiyle birlikte ailesinin öldürüleceğini söyledi.

22 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Türkiye'nin dehşetle takip ettiği olaya ilişkin soruşturma ve adli süreç devam ediyor. İtirafçı olan Nevzat B, Narin'i amcası Salim Güran'ın tutuklanırken Narin'in akrabalarının da aralarında bulunduğu 22 kişi ise adliyeye sevk edildi.

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE KİMLER GÖZALTINDA?

Gazeteci Nazif Kahraman A Haber canlı yayınında gözaltına alınanların listesini açıkladı.

1

44 yaşındaki babası A.R., 44 yaşındaki annesi Y.R., 18 yaşındaki abisi E.G.

2

Erik ağacı mevsimini şaşırdı Erik ağacı mevsimini şaşırdı

29 yaşındaki Ö.F.G., 37 yaşındaki B.G., 42 yaşındaki F.G., 31 yaşındaki K.G., 40 yaşındaki M.G., ve H.İ.G.,

3

Yengeleri 46 yaşındaki M.G. ve 39 yaşındaki M.G., 40 yaşındaki halası A.K., 44 yaşındaki eniştesi M.Ş.,

4

24 yaşındaki amca oğlu U.G., 23 yaşındaki amca oğlu O.G., 15 yaşındaki amca kızı M.G., 19 yaşındaki amca kızı B.G., 23 yaşındaki kuzen M.K., 22 yaşındaki kuzeninin oğlu D.G.

5

Salim Güran'ın 40 yaşındaki işçisi M.S. ve işçinin 15 yaşındaki oğlu R.S. ve Salim Güran'ın işçisi Ö.Y.

Kaynak: HABER MERKEZİ