GÜNCEL

Van YYÜ’den Rojin ile ilgili açıklama!

Van’da 19 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’ten dün acı haber geldi. 27 Eylül’den bu yana kayıp olan Rojin Kabaiş’in cansız bedenine Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden de bir açıklama geldi.

Abone Ol

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’ten dün acı haber geldi. 27 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan, günlerdir kayıp olan Rojin’in cansız bedeni Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, günlerdir kayıp olan Rojin’in cansız bedeninin Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulunduğunu açıkladı.

VAN YYÜ’DEN ROJİN İÇİN AÇIKLAMA

Rojin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi de bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Üniversite 1. sınıf öğrencimiz Rojin Kabaiş’in maalesef cansız bedeninin Van Gölü Mollakasım Köyü sahilinde bulunduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Öğrencimize yüce Allahtan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz” denildi.