Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin hem ilk hem de ikinci döneminde çalıştığı rektör yardımcılarından olan Prof. Dr. Murat Kayri, görevini devretti.

VAN YYÜ REKTÖR YARDIMCILIĞINA YENİ ATAMA

Van'da iki yılda büyük okul devrimi! Van'da iki yılda büyük okul devrimi!

Bu zamana kadar başarılı bir görev süreci geçiren ve YYÜ’nün kurumsallığına katkı sunan Prof. Dr. Murat Kayri, görevini üniversite öğretim üyelerinden Prof. Dr. Aydın Görmez’e devrederken Kayri, Eğitim Fakültesi’ne dekan olarak atandı.

YYÜ’deki değişiklik üniversite tarafından da şu sözlerle duyuruldu; “Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’ne hem akademik hem de idari alanlarda uzun yıllar boyunca büyük bir özveri ve titizlikle değerli hizmetlerde bulunan bilim insanı Prof. Dr. Murat Kayri, Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanması dolayısıyla Rektör Yardımcılığı görevini, üniversitemizin İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden Prof. Dr. Aydın Görmez’e devretti. Törende, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Prof. Dr. Murat Kayri'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ederken, Prof. Dr. Görmez’e de yeni görevinde başarılar diledi. Tören, çiçek takdimiyle son buldu.”

PROF. DR. AYDIN GÖRMEZ KİMDİR?

Aydın Görmez 1971 yılında Van'da doğdu. İlk ve Ortaokulu Van'da; Lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde tamamladı. Doktora sonrası çalışmaları için bir yıl İngiltere Oxford Üniversitesi'nde bulundu. İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapan Görmez, aynı zamanda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü görevini de yürütmektedir.

Muhabir: ŞABAN BEYAZSAÇ